Известие

Collapse
No announcement yet.

Ключ за 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ключ за 145

Здравейте, някой може ли да ми каже от каде мога да си сменя само пластмасовата част на оригиналния ключ и колко пари ще струва, защото гумичката му е скъсана и дистанционното не работи

P.S. - Извинявам се ако на вапроса не му е тук мястото или вече тази тема е обсъждана, но с търсачката не успях да открия това което ме интересува
    Alfa Romeo 145 1.4 TS '99

Comment

Един ключар в благоевград ми предлагаше да ми направи от новите ключове (дето се сгъват) с чипа мисля за около 80 лв. Червен нямаше, то и без това новия е по-добър
      166, 2.4 JTD'00

Comment

виж в някоя морга... могат и да имат някои изоставен ключ, или питай за нов
        Lexus Is200
        Honda CBR 600 F4i

Comment

P.S. не знам дали ключа е оригинален или поне дали е добро менте, щото не ми трябваше, просто си говорехме. Иначе чипа го обучава
          166, 2.4 JTD'00

Comment

А какви са тези нови ключове? Ще има ли някакъв проблем да се направи такъв за моята кола?

Comment

Всъщност като се замисля новия модел ключове трябва да са с улеи, а не назъбени (ако ме разбраш,не знам как иначе да го обясня ), та може и по инерция да си е говорил моя познат. Но ключа с чипа може да ти го направи всеки читав ключар, какво ше е външното оформление е др. въпрос .Ако не намериш такъв и не те мързи да се разкараш до Благоевград мога да ти дам контакт. А иначе за оригинален ключ предполагам, че в официален сервиз или представителство можеш да си поръчаш срещу код картата (ако имаш, защото аз нямам) и срещу съответна сума (в Германия само обучението на ключа на една 166 струваше 200 евро!!! )
              166, 2.4 JTD'00

Comment

Working...
              X